Syyskuu 2030

Hyvää syyskuuta!

Mitä saadaan kun yhdistetään tulevaisuusajattelu ja palvelumuotoilu? Tulevaisuusmuotoilu!

Syyskuussa kurkistetaan tulevaisuusmuotoilija ja tulevaisuusaktivisti Minna Koskelon ajatteluun. Minna on koulutukseltaan Service Innovation and Design Master sekä Results Trained Coach, ja hänellä on todella monipuolinen tausta markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen, asiakaslähtöisen suunnittelun ja tulevaisuuden ennakoinnin parissa. Minna työskentelee yrittäjänä auttaen organisaatioita kehittämään asiakaskeskeisiä ja tulevaisuuskestäviä toimintatapoja ja liiketoimintaa. Lisäksi hän opettaa tulevaisuusajattelua Laurea ammattikorkeakoulun YAMK-ohjelmassa, jossa opiskelijat tuottavat kaikille avointa trendikirjastoa. Minnalla on myös vahva yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja vapaaehtoistyön eetos. Hän on mm. perustanut Futures Finland -verkoston ja ollut käynnistämässä Tulevaisuuspäivää.

Haastattelussa Minna avaa ajatteluaan, jossa korostuvat ihminen ja ihmisyys. Tulevaisuus on mitä suuremmissa määrin ihmisten tekemää. Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka ymmärtävät ja osaavat laittaa tämän keskiöön. 

Minna on myös aktiivinen oman osaamisensa kehittäjä. Juttutuokiossa kuullaan, miksi on tärkeää haastaa ja ylittää oman mukavuusalueen rajoja ja altistaa itsensä uusille ja epämiellyttävillekin ärsykkeille. Jatkuva halu uudistaa omaa ajattelua ja tekemistä voikin johtaa mielenkiintoiselle urapolulle tulevaisuustyön parissa. 

Oheisen videon myötä mukavaa syksyä!

Tykkäsitkö? Jaa toki eteenpäin!

Mikä 2030?

Tämä video on osa sarjaa, joka on tehty oman tulevaisuusajattelun ja sen kehittämisen tueksi. Joka kuukauden 1. päivä julkaistavalla videolla pohditaan vaihtoehtoista huomista, luodaan näkymää tulevaan sekä kurkistetaan erilaisten tulevaisuusosaajien ajatteluun. Hyödynnä ideoita ja laita inspiraatiot jakoon!

Sarjan aiempia julkaisuja

Haluaisitko saada uudet tarinat suoraan sähköpostiisi?

Uutta sytykettä tulevaisuuden ajatteluun on tarjolla aina kuukauden ensimmäinen päivä. Listalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja pääset poistumaan siltä milloin tahansa.