Marraskuu 2030

Hyvää marraskuuta!

Kompleksisessa, nopeutuvien muutosten ja epäjatkuvuuksien maailmassa kyvystä tutkia ja tehdä tulevaisuutta yhdessä on tullut keskeinen menestystekijä. Tämän kuukauden jaksossa tutustutaan siihen, miten yhteissuunnittelu ja tulevaisuuden ennakointi yhdessä voivat siinä auttaa.

Samalla tutustutaan pitkän linjan tulevaisuusosaajaan Jari Koskiseen. Jari työskentelee co-designerina ja fasilitoijana SID Groupissa (Ubiverse Oy). Hän on myös yksi Futures Platform -ennakointialustan luojista, ja yrityksessä konsultoinnin johtajana. Lisäksi Jarilla on vuosien kokemus tutkimuksesta, luennoinnista ja kouluttamisesta. Omien opintojen myötä itsekin häneen aikoinaan tutustuin.

Jaksossa Jari kertoo matkastaan tulevaisuustyön pariin. Lisäksi hän tarjoaa alustuksen erityisalaansa – ja ilmiselvästi myös intohimoonsa – tulevaisuustietoiseen yhteissuunnitteluun. Miksi ennakointi on tärkeää ja miten sitä on syytä tehdä aidosti yhdessä, selviää oheiselta videolta.

Mukavaa loppusyksyä!

Tykkäsitkö? Jaa toki eteenpäin!

Mikä 2030?

Tämä video on osa sarjaa, joka on tehty oman tulevaisuusajattelun ja sen kehittämisen tueksi. Joka kuukauden 1. päivä julkaistavalla videolla pohditaan vaihtoehtoista huomista, luodaan näkymää tulevaan sekä kurkistetaan erilaisten tulevaisuusosaajien ajatteluun. Hyödynnä ideoita ja laita inspiraatiot jakoon!

Sarjan aiempia julkaisuja

Haluaisitko saada uudet tarinat suoraan sähköpostiisi?

Uutta sytykettä tulevaisuuden ajatteluun on tarjolla aina kuukauden ensimmäinen päivä. Listalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja pääset poistumaan siltä milloin tahansa.