Maaliskuu 2030

Hyvää maaliskuuta!

Nyt on virallisestikin hyvä ajankohta ajatella tulevaisuutta, nimittäin maaliskuussa vietetään kansallista tulevaisuuspäivää. Ja mikäpä sen parempaa, kuin virittäytyä tunnelmaan yhden kovan luokan tulevaisuusosaajan kanssa. 

Maaliskuussa kurkistetaan tulevaisuudentutkija, tietokirjailija ja yrittäjä Elina Hiltusen maailmaan. Elina on sekä innostava puhuja että aktiivinen kirjoittaja. Olenkin tutustunut alunperin Elinaan hänen kirjojensa kautta. Sen lisäksi, että ne ovat tarjonneet virikettä omaan ajatteluun, kirjat ovat sopineet mainiosti materiaaliksi vetämilleni koulutus- ja opintojaksoille. Olikin mukava päästä jututtamaan Elinaa ja tutustua lisää niin hänen ajatteluunsa kuin näkemyksiinsä tulevaisuudesta. Juttutuokiossa Elina myös esitteli kehittämänsä heikko signaali -testin että tulevaisuuskaavan.

Oheisen videon myötä mukavaa kuun jatkoa!

Tykkäsitkö? Jaa toki eteenpäin!

Mikä 2030?

Tämä video on osa sarjaa, joka on tehty oman tulevaisuusajattelun ja sen kehittämisen tueksi. Joka kuukauden 1. päivä julkaistavalla videolla pohditaan vaihtoehtoista huomista, luodaan näkymää tulevaan sekä kurkistetaan erilaisten tulevaisuusosaajien ajatteluun. Hyödynnä ideoita ja laita inspiraatiot jakoon!

Sarjan aiempia julkaisuja​

Haluaisitko saada uudet tarinat suoraan sähköpostiisi?

Uutta sytykettä tulevaisuuden ajatteluun on tarjolla aina kuukauden ensimmäinen päivä. Listalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja pääset poistumaan siltä milloin tahansa.