Helmikuu 2030

Hyvää helmikuuta!

Vuosi on hyvässä alussa ja matka kohti kevättä etenemässä. Tässä kuussa, ja useampana kuukautena tämän jälkeen tarjoilen tulevaisuusinspiraatiota tekemällä kurkistuksia erilaisten tulevaisuusosaajien ajatteluun. Aika usein olemme kiinnostuneita erilaisten asiantuntijoiden näkemyksistä tulevasta. Tässä videosarjassa kiinnostus suuntautuu kuitenkin erityisesti siihen, millaisia ajattelijoita nämä osaajat ovat. Mistä heidän tulevaisuusajattelunsa kumpuaa ja miten he sitä kehittävät? Ehkä saamme näistä virikettä omankin ajattelun ja tekemisen kehittämiseen.

Helmikuussa tutustutaan Mika Aaltosen maailmaan. Mika on yksi Suomen kokeneimmista tulevaisuusosaajista. Hän on kauppatieteen tohtori, tulevaisuustutkija sekä ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti. Mikalla on todella mielenkiintoinen tausta. Ennen tutkijan uraansa hän pelasi ammatikseen jalkapalloa. Pelaajauralla Mika pelasi myös Euroopan kentillä ja oli ensimmäinen suomalainen, joka on tehnyt sopimuksen Italian pääsarjan Serie A:n joukkueen kanssa. Tulevaisuustutkijana Mika on kirjoittanut useita kirjoja sekä työskennellyt huippukiinnostavissa projekteissa niin Suomessa kuin eri puolilla maailmaa. 

Oheisen videon myötä inspiroivaa talvea ja kuulumisiin taas maaliskuussa!

Tykkäsitkö? Jaa toki eteenpäin!

Mikä 2030?

Tämä video on osa sarjaa, joka on tehty oman tulevaisuusajattelun ja sen kehittämisen tueksi. Joka kuukauden 1. päivä julkaistavalla videolla pohditaan vaihtoehtoista huomista, luodaan näkymää tulevaan sekä kurkistetaan erilaisten tulevaisuusosaajien ajatteluun. Hyödynnä ideoita ja laita inspiraatiot jakoon!

Sarjan aiempia julkaisuja​

Haluaisitko saada uudet tarinat suoraan sähköpostiisi?

Uutta sytykettä tulevaisuuden ajatteluun on tarjolla aina kuukauden ensimmäinen päivä. Listalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja pääset poistumaan siltä milloin tahansa.