Huhtikuu 2030

Hyvää huhtikuuta!

Maailma on viime viikkoina kääntynyt äkisti uuteen asentoon. Vaihtoehtoinen tulevaisuus on alkanut realisoitua yhden villin kortin ohjaamana. Koronavirus on varmasti tuonut uutta ajateltavaa useimpien meidän arkeen. 

Pandemia ei ollut vielä muutama viikko sitten päällä, jolloin tapasin tietokirjailija ja tekoälyosaaja Antti Merilehtoa. Olen muutamaan otteeseen tehnyt Antin kanssa töitä tekoälykoulutusten parissa, mikä inspiroi jututtamaan häntä myös tulevaisuusajattelusta. Oheisella videolla voit tutustua Antin tapaan ajatella, tehdä ja johtaa tulevaisuutta. Luonnollisesti tekoäly oli tiivisti mukana keskustelussa, mihin liittyen Antti jakoi myös yhden vision siitä, millainen maailma voisi vuonna 2030 olla.

Antti on digitaalisen liiketoiminnan huippuosaaja, joka lienee tullut suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2018 ilmestyneen Tekoäly – matkaopas johtajalle -kirjan kirjoittajana. Antilla on kaiken kaikkiaan kiinnostava elämäntarina. Hän on tehnyt töitä mm. rauhanturvaajana, portsarina, yrittäjänä ja Googlella. Nyt hän työskentelee chief growth officerina analytiikkafirma Houston Analyticsissä. Vuonna 2018 Evento Awards valitsi hänet vuoden puhujaksi.

Oheisen videon myötä kaikkea hyvää näihin poikkeuksellisiin aikoihin!

Tykkäsitkö? Jaa toki eteenpäin!

Mikä 2030?

Tämä video on osa sarjaa, joka on tehty oman tulevaisuusajattelun ja sen kehittämisen tueksi. Joka kuukauden 1. päivä julkaistavalla videolla pohditaan vaihtoehtoista huomista, luodaan näkymää tulevaan sekä kurkistetaan erilaisten tulevaisuusosaajien ajatteluun. Hyödynnä ideoita ja laita inspiraatiot jakoon!

Sarjan aiempia julkaisuja​

Haluaisitko saada uudet tarinat suoraan sähköpostiisi?

Uutta sytykettä tulevaisuuden ajatteluun on tarjolla aina kuukauden ensimmäinen päivä. Listalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja pääset poistumaan siltä milloin tahansa.