Webinaarit

Inspiraatiota, ideoita ja itsearviointia 30 minuutissa

Kaipaatko ideoita työsi kehittämiseen? Haluaisitko kuulla kokemuksia toisaalla tehdystä? Koetko tarvetta pysähtyä tarkastelemaan omaa tekemistäsi? Pidän ajoittain webinaareja, joissa jaan oppeja ja oivalluksia omilta työmailta – puoli tuntia kerrallaan. Tervetuloa linjoille!

Projektityö tuloskuntoon 30 minuutissa

Oletko uuden tai jo meneillään olevan kehittämisprojektin äärellä? Onko tavoitteenasi vaikuttava projektityö – siis työ, jonka tulokset elävät vielä projektin päättymisen jälkeenkin? Haluaisitko kehittää vaikuttavia projektityön käytäntöjä?
 
Helppojen ja halpojen ratkaisujen tarjoaminen on yleensä huijausta. Asiassa kuin asiassa hyväksi tuleminen vaatii aikaa ja vaivaa. Kuitenkin valtaosa työmme tuloksista on seurausta varsin pienestä joukosta toistuvia toimenpiteitä. Tämä on myös tieteellisesti pätevä väittämä. Tuota pienten toistuvien tekojen joukkoa voidaan kutsua arkisemmin perustyöksi.
 
Projektityö tuloskuntoon 30 minuutissa on kehittämisprojekteissa työskenteleville tarkoitettu webinaarisarja vaikuttavista projektityön käytännöistä. Jaan yhdessä puolen tunnin jaksossa yhden idean tai oivalluksen, jolla taatusti on vaikutusta. Nämä eivät ole rakettitiedettä vaan pelkistettyjä oppeja ja oivalluksia tavallisesta arjen työstä – perustyöstä.
 
Webinaarit ovat ilmaisia eikä niissä myydä mitään. Voit osallistua yhteen tai vaikka jokaiseen. Eikä hätää vaikket pääsisi mukaan itse lähetykseen. Ilmoittautuessasi saat lähetyksestä tallenteen videon muodossa.
 
Toteutan webinaarit WebinarJam-palvelussa, jonne pääset ilmoittautumaan alla olevista linkeistä. Linkin lähetykseen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomaathan, että jokaiseen webinaariin tulee ilmoittautua erikseen. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille.
 
Tervetuloa mukaan!

1: Vaikuttavan projektityön ensiaskeet

Sarjan ensimmäisessä webinaarissa käydään läpi vaikuttavan projektityön yksi tuloksen tekijä. Allekirjoittaneen mielestä tämä on myös ensimmäinen ja tärkein vaikuttavien tulosten mahdollistaja. Jos työssä olisi mahdollista keskittyä vain yhteen asiaan, mielestäni se olisi tämä.

Webinaari pidetty ke 4.9.2019.

Katso tallenne tästä.

2: Vaikuttavan projektinhallinnan ensiaskeleet

Iso osa maailmasta pyörii projekteilla. Maailmassa on myös läjäpäin malleja projektien hallintaan. Gantteista, vesiputouksista, scrumeista, kanbaneista tai six sigmoista voi olla valtavasti hyötyä. Tässä toisessa webinaarissa en kuitenkaan puhu niistä. Sen sijaan esittelen mielestäni maailman yksinkertaisimman tavan varmistaa tuloksekas projektityön arki.

Webinaari pidetty ke 11.9.2019

Katso tallenne tästä.

3: Vaikuttavan projektityön todisteet

Mistä tiedät, että työsi tuottaa tulosta? Webinaarisarjan kolmannessa ja toistaiseksi viimeisessä osassa tarkastellaan vaikuttavan projektityön tunnusmerkkejä. Mistä tiedät, miten projektillasi menee? Mistä tiedät, että olet onnistunut? Yksi todistusaineisto on ylitse muiden.

Webinaari pidetty ke 25.9.2019

Katso tallenne tästä.

Webinaari vahvisti omia ajatuksiani projektin eteenpäin viemisestä ja "hoksautti" asioista, jotka pitäisi toteuttaa mahdollisimman pian.
Osallistuja
Sulla on kiva ja rento tyyli opettaa. Hyviä vinkkejä!
Osallistuja
Selkeä viesti selkeästi ilmaistuna.
Osallistuja

Liity webinaarilistalle ja kuule uusista lähetyksistä ensimmäisenä!

Eikö kiinnostavia webinaareja ollut juuri nyt tarjolla? Työskentelen luovan ongelmanratkaisun, kokeilevan kehittämistyön ja uuden liiketoiminnan kehittämisen parissa, mistä syntyvät opit ja oivallukset innoittavat välillä myös webinaarien pitämiseen. Liity webinaarilistalleni, jolloin saat tiedon uusista aiheista ja lähetyksistä suoraan sähköpostiisi.

Webinaarilistalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja pääset poistumaan listalta milloin tahansa. Rekisteriseloste.