Haluaisitko kehittää projektityötäsi?
Projektityövalmennukset
Mikäli työskentelet projektinvetäjänä, oletan, että tavoitteesi on tehdä vaikuttavaa projektityötä – siis työtä, jonka tulokset elävät vielä projektin päättymisen jälkeenkin. Tarjoan projektinvetäjille webinaareja ja verkkokursseja oman arjen arviointiin ja vaikuttavien arjen käytäntöjen kehittämiseen.
Tervetuloa mukaan!
Webinaarit
Vaikuttavan projektityön ensiaskeleet
1: Vaikuttavan projektityön ensiaskeet
Katso viimeisin tallenne tästä.
2: Vaikuttavan projektinhallinnan ensiaskeleet
Katso viimeisin tallenne tästä.
3: Vaikuttavan projektityön todisteet
Mistä tiedät, että työsi tuottaa tulosta? Webinaarisarjan kolmannessa ja toistaiseksi viimeisessä osassa tarkastellaan vaikuttavan projektityön tunnusmerkkejä. Mistä tiedät, miten projektillasi menee? Mistä tiedät, että olet onnistunut? Yksi todistusaineisto on ylitse muiden.
Katso viimeisin tallenne tästä.
Verkkokurssit
Projektityön kuusi tuloksentekijää
Mistä vaikuttava projektityö koostuu? Haluaisitko kehittää projektillesi vaikuttavia käytäntöjä? Vaikuttava työskentely syntyy oikeiden asioiden päivittäisestä tekemisestä.
Projektityön kuusi tuloksentekijää on verkkokurssi, jolla perehdytään – yhteensä kuuteen 🙂 – vaikuttavan projektityön osatekijään. Kurssi jatkuu siitä, mihin projektityön webinaareissa jäädään. Ohjelmassa tutustutaan keskeisiin käytäntöihin suunnitella projektityötä, ja alkaa elää suunnitelmia todeksi osana arjen tekemistä.
Kurssi on päivitetty versio aiemmin tarjolla olleesta Projektityö tuloskuntoon 66 päivässä -valmennuksesta. Kolmen kuukauden sijaan tämä toteutus on kuuden viikon rautaisannos projektityön käynnistämiseen tai sen vauhdittamiseen.
Verkkokurssi ei ole juuri nyt tarjolla.
Kokeilevan kehittämisen lyhyt oppimäärä
Kokeilemisesta puhutaan nykyään paljon. Se tarkoittaa tavoitteellista pienin askelin tapahtuvaa käytännön tekemistä, jossa työskentelyn suuntaa korjataan tai muutetaan karttuvien oppien pohjalta. Kokeilemisen idea on löytää toiminnasta arvoa tuottavat asiat ja keskittyä niihin.
Kokeileminen ei ole mitenkään uusi asia. Ihminen on syntyessään luontainen kokeilija. Ihmisen halu järkeistää omaa tekemistään on vain teollisella aikakaudella johtanut suunnitteluvetoisen toiminnan ja toimintakulttuurin äärelle. Prosessikaavioissa tekijä ja tekemisen kohde kuten asiakas tai loppukäyttäjä ovat erkaantuneet toistensa näköpiirin ulkopuolelle. Vakiintuneessa toimintaympäristössä, jossa lopputulos tiedetään hyvin jo ennakkoon, tämä toimiikin. Nykymaailma on vain täynnä arvaamattomuutta ja muutosta. Tarvitaan ketterää reagointikykyä.
Kokeilevan kehittämisen lyhyt oppimäärä on verkkovalmennus kokeilevan kehittämisen perusteisiin. Valmennus on tarkoitettu suunnittelu- ja käynnistymisvaiheessa oleville projekteille ja näiden vetäjille, jotka haluavat kehittää arjen työtapoja ja käytännön kokeiluosaamista. Valmennus auttaa tavoitteelliseen ja toiminnalliseen projektityöhön.
Verkkokurssi ei ole juuri nyt tarjolla.